0 items
Selecteer een pagina
Home Agenda Rock at Riche – The Return of The Boss

Rock at Riche – The Return of The Boss

Beste Rockliefhebbers,In verband met het Corona virus is dit evenement niet door kunnen gaan. Nu hebben wij met passen en meten een nieuwe datum kunnen vinden wanneer Tim Akkerman (THE BOSS) naar Riche komt!ZATERDAG 30 OKTOBER 2021! Let op.. wanneer de maatregelen vanuit de overheid verlengd worden wordt dit event wederom verplaatst. Aangekochte kaartjes zijn en blijven geldig voor dit event.
Openingstijd is tevens ook vervroegd doordat de avond nu om 0.00u stopt ivm beperkte sluitingstijd door Corona.
zaal gaat nu om 19.30u open.
showtime 20:15u!!

Welkom bij wederom een nieuwe editie van Rock at Riche Tributenight!Deze editie staat in het teken van 2 grootheden in de Pop/Rock geschiedenis: Bruce Springsteen en Sting (The Police)!!!
Beide artiesten hebben vele sporen verdiend en nagelaten in de muziekwereld en verdienen daarom met recht een waardige verering.Deze verering zal deze avond op een geloofwaardige manier neergezet gaan worden door 2 fantastische tributebands, die beiden een volledige show zullen gaan geven!!!
The Police zal vertolkt gaan worden door een band met de toepasselijke naam “The Policed”.Wie is er niet groot geworden met klassiekers als “Roxanne”, “Message in a Bottle”, “Every breath you take” en vele andere hits achter het meesterbrein Sting.
Laat je overtuigen door deze fantastische tribute band en herleef weer even de tijd dat The Police zijn hoogtijdagen vierde.
Dat wordt gegarandeerd genieten!!
De avond zal afgesloten gaan worden door een zeer bijzondere gast, die speciaal voor deze editie nog 1x in de huid van Bruce Springsteen zal kruipen (laatste show van The Boss!!!). Dus we kunnen spreken van een zeer exclusieve show.πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Diegene die op de pleinfeesten (Boxmeer) eerder dit jaar zijn geweest hebben hiervan een glimp kunnen opvangen, maar helaas werd er toen roet in het eten gegooid door het noodweer, waardoor de show gecanceld moest worden.
Maar Tim Akkerman die in de huid van The Boss treed, heeft beloofd terug te komen en komt deze avond zijn belofte waarmaken.
Hij heeft onlangs nog bewezen tot 1 van de betere zangers van Nederland te behoren in het programma ” Beste zangers” waarin hij veel lovende kritieken kreeg!!πŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌ
Als iemand een pluim verdiend met de vertolking van Bruce Springsteen, dan is het Tim Akkerman wel, want wat zet hij een overtuigende show neer. Dit moet je absoluut gezien hebben!!!!!
Wil je getuige zijn van deze bijzondere editie, zorg dan dat je op tijd een kaartje scoort, want deze editie zou weleens uit kunnen gaan verkopen.

Datum

30 oktober 2021
Verlopen!

Tijd

19:30

Meer info

Tickets
Zaal Riche

Locatie

Zaal Riche
Riche
Hotel-Restaurant Riche

Organisator

Hotel-Restaurant Riche
Telefoon
0485-578222
Email
info@riche.nl
Tickets
QR code